Go Back
big mac wrap maken

Big Mac Wrap recept

Maak zelf thuis de overheerlijke Big Mac wraps met ons recept. Dit recept heb je snel op tafel staan! De iconische Big Mac smaak, maar dan op een wrap!
5 van 1 beoordeling
Voorbereiding 10 minutes
Koken 15 minutes
Totaal 25 minutes
Porties 8 wraps

Ingrediƫnten
  

  • 8 kleine wraps optioneel: volkoren
  • 500 gram gehakt
  • 8 plakjes cheddar
  • gesneden ijsbergsla
  • 4 augurken in blokjes
  • 1 ui fijn gesneden
  • olie
  • uienpoeder
  • zout en peper naar smaak

Instructies
 

  • Begin met het insmeren van het gehakt over de wraps. Zorg ervoor dat je het gehakt goed plat drukt op de wraps zodat dit gelijkmatig kan bakken. Strooi hier nog zout, peper en uienpoeder naar smaak over.
  • Verhit boter in de koekenpan. Vervolgens bak je hierin de wrap met de gehakt kant op de pan. Na een paar minuten draai je de wrap om om de wrap krokant te bakken. Leg een plakje cheddar op het gehakt en doe een deksel op de pan zodat dit kan smelten.
  • Top de wraps af met sla, augurk ui en uiteraard de Big Mac saus.