Ravigotte saus
Een heerlijke ravigotte visburger saus!
Voorbereiding 15 minutes mins
Totaal 15 minutes mins
Porties 12 porties
Calorieën 110 kcal
- 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie
- 1 eetlepel fijngehakte verse bieslook
- 1 eetlepel fijngehakte verse kervel optioneel
- 1 sjalot fijngesneden
- 1 eetlepel kappertjes fijngehakt
- 1 eetlepel augurk fijngehakt
- 150 ml mayonaise
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- Zout en peper naar smaak
Meng in een kom de fijngehakte kruiden, sjalot, kappertjes, en augurk.
Voeg de mayonaise, mosterd en witte wijnazijn toe en roer goed door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Laat de saus minstens een uur in de koelkast staan voordat je deze serveert, zodat de smaken goed kunnen mengen.