Go Back
visburger saus maken

Ravigotte saus

Een heerlijke ravigotte visburger saus!
Voorbereiding 15 minutes
Totaal 15 minutes
Soort burger Burgersaus
Porties 12 porties
Calorieën 110 kcal

Ingrediënten
  

  • 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie
  • 1 eetlepel fijngehakte verse bieslook
  • 1 eetlepel fijngehakte verse kervel optioneel
  • 1 sjalot fijngesneden
  • 1 eetlepel kappertjes fijngehakt
  • 1 eetlepel augurk fijngehakt
  • 150 ml mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • Zout en peper naar smaak

Instructies
 

  • Meng in een kom de fijngehakte kruiden, sjalot, kappertjes, en augurk.
  • Voeg de mayonaise, mosterd en witte wijnazijn toe en roer goed door elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Laat de saus minstens een uur in de koelkast staan voordat je deze serveert, zodat de smaken goed kunnen mengen.